Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κ.α.

Συμπτώματα/προβλήματα που μπορεί να οφείλονται σε ελλείψεις τους.

Το Vitatester σας δείχνει αναλυτικά τις βιταμίνες κάθε τροφής, αλλά περιέχει και περισσότερα από 2.240 συμπτώματα (σωματικά, συμπεριφοράς, διάθεσης κ.α.) τα οποία μπορεί να προέρχονται από έλλειψη σε βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Με τις διαδικασίες των 4 βημάτων, μπορείτε να βρείτε όχι μόνο ποιες βιταμίνες λείπουν ίσως από τον οργανισμό σας, αλλά και σε ποιες τροφές και σε τι ποσότητες υπάρχουν οι βιταμίνες αυτές. Διαβάστε τις λεπτομερείς οδηγίες   για το πως το Vitatester, που δεν είναι μέθοδος θεραπείας, μπορεί να σας βοηθήσει:

Βρείτε τι στοιχείο μπορεί να σας λείπει, αλλά και που θα το βρείτε, με 4 Απλά βήματα!

Μελετώντας 11 ενότητες με συνολικά περισσότερες από 150 κατηγορίες συμπτωμάτων, επιλέγετε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν. Πρόσθετη χρήση μηχανής αναζήτησης.
Επιλογές
Συμπτωμάτων
Τα συμπτώματα των κατηγοριών που διαλέξατε. Επιλέγετε όσα διαπιστώνετε στον οργανισμό. Μπρος-πίσω με το βήμα 1, χωρίς απώλεια των στοιχείων. Αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε, χρησιμοποιείτε και τη μηχανή αναζήτησης.
Αποτελέσματα: πιθανές ελλείψεις στοιχείων στον οργανισμό. Συμπληρώνοντας κάποια χαρακτηριστικά σας, έχετε τις ημερήσιες συνιστώμενες δόσεις όλων των στοιχείων για εσάς.
Αποτελέσματα
Τροφών
Περιεκτικότητες του στοιχείου στις τροφές της επιλεγμένης ομάδας – Η πρώτη σε περιεκτικότητα τροφή σε κάθε ομάδα τροφών (19) - Ποσοστό που η κάθε μία καλύπτει από την ημερήσια συνιστώμενη δόση του στοιχείου.

Πείτε μας για εσάς...

Η με ειλικρίνεια συμπλήρωση των πιο κάτω πληροφοριών θα δώσει πιο ακριβή, προσωπικά για εσάς, αποτελέσματα.
  
  
  
  
  
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο Vitatester έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας.
#
#
OK
Συμπληρώστε το email σας